Etiket Sonuçları: mustafa küçükavşar ybo

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında İlçemiz adliyesine ziyaret gerçekleştirildi. İlçemizde görev yapan Cumhuriyet Savcısı Sayın Alper MERDİN'e makamında ziyaret edildi. Okulumuz öğrencisi Remzi ERDAŞ, Cumhuriyet Savcısı Sayın Alper MERDİN'in temsili olarak makam koltuğuna oturma fırsatı buldu. Yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getiren Cumhuriyet Savcısı Sayın Alper MERDİN, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının önemini vurgulayarak temsili olarak makam koltuğuna oturan öğrencimizin istek ve temennilerini dinledi ve hediyelerini vererek, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Makamında bizi ağırlayan Cumhuriyet Savcısı Sayın Alper MERDİN´e teşekkür ederiz.

Nis

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabülü ve Vatan Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u anma günü için okulumuzda çeşitli etkinlikler  yapılmıştır.

Mrt