Mustafa Küçükavşar Yatılı Bölge Ortaokulu

Adres
KEMALPAŞA MAH. CEZAEVİ/5 SK. MUSTAFA KÜÇÜKAVSAR YATILI BÖLGE ORTAOKULU BLOK NO: 27 ULUKIŞLA / NİĞDE
Vizyon
İSTİYORUZ Kİ... Bütün çalışanlarımız ve öğrencilerimiz, “Onlar” ve “Biz” kavramı yerine “Takım Ruhuna” inansın,takım arkadaşlarının eksikliklerini tamamlamaya çalışsın. İnsanlık değerlerinin önemini kavramış olsun ve öyle davransın. Her alanda bilginin gücünü yanına alsın,bilginin paylaşıldıkça çoğaldığını bilsin,paylaşma ve işbirliğine açık olsun. İdeal oluşturmak isterken öğüt vermekten ziyade örnek olunması gerektiğine inansın.
Misyon
“EĞİTİMDE KALİTE, KALİTEDE ZİRVEYE…” “Toplumsal erdemi yakalamış, etik kuralları benimsemiş, demokratik düşünce yapısı ve evrensel değerlere sahip, kararlı, inançlı, ilkeli, başarıya koşmaktan zevk alan bireylerin yetiştiği; uygulamaya koyduğu modern eğitim yaklaşımlarıyla öğrenmeyi öğrenen ve öğreten, sportif, sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarıyla bölgemize ışık tutan, ulusal ve uluslararası örnek bir kurum olmak.”
Öğretim Şekli :Yatılı - Tam Gün
08:30-12:00 --- 13:00-15:30
Lojman
10 - Kaloriferli 10 adet öğretmen lojmanımız bulunmaktadır. Lojmanlarımız 90 metrekaredir.
Ulaşım
İl merkezine Kışlahan otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır. Tren istasyonu bulunan ilçemizden Adana, Kayseri, Konya illerine kolayca ulaşım sağlanabilir. Ayrıca kavşak görevi gören ilçemiz Adana´ya 155, Konya´ya 195, Ereğli´ye 45, Nevşehir´e 135, Kayseri´ye 180 km uzaklıktadır.
Kemalpaşa Mahallesi Cezaevi Sokak NO:37 ULUKIŞLA/NİĞDE
Okulumuz İlçe Merkezinde olup Niğde iline 60 km uzaklıktadır.
Okulumuzda "KOP Okuyor Projesi" yapılmaktadır.