Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında İlçemiz adliyesine ziyaret gerçekleştirildi. İlçemizde görev yapan Cumhuriyet Savcısı Sayın Alper MERDİN'e makamında ziyaret edildi. Okulumuz öğrencisi Remzi ERDAŞ, Cumhuriyet Savcısı Sayın Alper MERDİN'in temsili olarak makam koltuğuna oturma fırsatı buldu. Yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getiren Cumhuriyet Savcısı Sayın Alper MERDİN, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının önemini vurgulayarak temsili olarak makam koltuğuna oturan öğrencimizin istek ve temennilerini dinledi ve hediyelerini vererek, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Makamında bizi ağırlayan Cumhuriyet Savcısı Sayın Alper MERDİN´e teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabülü ve Vatan Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u anma günü için okulumuzda çeşitli etkinlikler  yapılmıştır.

Mrt

Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen Erasmus+ 2023-1-TR01-KA121-SCH-000150555 Okul Eğitimi Öğrenci ve Personel Hareketliliği Projesi kapsamında okulumuzdan 7 öğrenci ve 1 öğretmen Hırvatistan'ın Zagreb kentindeki projeye ortak okullardaki öğrenci ve öğretmenlerle buluştu. Burada derslere katılan öğrencilerimiz ve öğretmenimiz,  yapılan satranç turnuvasında dereceye girerken bir dizi etkinliklere de katıldı. Yapılan etkinliklerden büyük keyif alan öğrencilerimizin sevinci ise görülmeye değerdi. Farklı dil, din, kültür, eğitim ve yaşayışa sahip dünya çocuklarını bir araya getiren bu proje öğrencilerimizin küçük yaşta farklı bir tecrübe edinmelerini sağlarken hem kültürel hem de dil gelişimlerine de olumlu katkılar sunmuştur. Projeye katkı sunan tüm paydaşlara, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

2024 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuruları(İOKBS) 13 Şubat 2024 - 1 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvurular okulumuzda alınmaktadır. 21 Nisan 2024 Pazar Günü, Türkiye saati ile saat 10.00’da sınav merkezlerinde tek oturum şeklinde gerçekleştirilecektir. Kılavuz aşağıda eklenmiştir.